Deze collectie combineert de natuurlijke charme van hout en steen met de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van keramiek, waardoor elke buitenruimte een exclusieve uitstraling krijgt. De tegels, beschikbaar in diverse kleuren zoals beige, bruin, en grafiet, zijn specifiek ontworpen voor buitenruimtes. Het formaat van 60 x 60 x 1.8 cm en de matte afwerking met anti-slip eigenschappen zorgen voor een veilige en stijlvolle omgeving die weerbestendig is, wat ze een ideale keuze maakt voor elke luxe buiteninrichting.

KoraTER Patio houtlook 60x60cm terrastegel - Tubadzin

Hoogste kwaliteit

Keramische terrastegels worden gemaakt van echt keramiek. Hierdoor kunnen ze na gebruik volledig recycled worden.

KoraTER Grand Cave 60x60 cm terrastegel - Tubadzin

Luxe design

Het luxe design van keramische terrastegels draagt bij aan een stijlvolle en verfijnde uitstraling van buitenruimtes, wat de algehele esthetiek en sfeer van een woning verhoogt.

Geen onderhoud

Keramische terrastegels zijn duurzaam en onderhoudsarm, waardoor ze een langetermijninvestering vormen die de waarde van het vastgoed kan verhogen.

Hulp nodig met montage?

Wij werken nauw samen met partners die u kunnen ondersteunen met de montage van de wandpanelen. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Gratis offerte